ja i fredags har jag varit och klippt mig och jag blev som vanligt mycket nöjd med klippningen :)

sen träffade jag danne på leksaks affären för vi var och beställde våran barnvagn i dag :)
det blev en city cross 2010 årsmodell och vi köpte Quadrolift,skötväska,fotsack till och myggnät samt regn skydd ingick i priset :)
och färgen heter Offroad :) ja vi blev mycket nöjda med vårat inköp men vi får inte den förns i slutat av januari/början av februari men vi har inte så brottom :)

ja sen på kvällen hade vi en myspys kväll jag lagade god mat och vi hade en allmänt trevlig kväll i hopp..
sen på lördagen jobbade jag mellan 7.30 till 12.30 sen åkte vi o handlade lite kläder till Danne.. 
(o han säger att jag är kräsen!!!) vi var på skinngubben, men då var dom för "dyra" 1500 för ett pag jeans o sen på Dressman vaar det "gubb jeans" o sen åkte vi till JC o där var priset nästan samma som skinngubben hehe men han valde o köpa där endå hehehe... jaja men den stackars killen som jobbar där fick springa o ta fram 100 tals byxor men danne är så kräsen vissa var för blåa,vissa var för svarta,o gråa ja ni fattar hehe men men tilslut hittade han ett par o dom köpte han :P ja jag vill ALDRIG höra av Danne att jag är kräsen på kläder igen!!! hehehe.....

sen på söndagen  jobbade jag delad 7.30 till 12.30 o på min rast var det dags igen :P vi åkte ner på stan o shoppade lite till.. jag ville igentligen köpa julklappar men efter dannes shopping så årkade jag inte o åkte sedan hem o var hemma ca 1 tim för sen var det dags för jobbet igen 16-21

ja helt slut som jag var i går kväll kom ja hem o vi kollade på film o tog det lungt.

i dag måndag har jag deställt en klipptid till Danne jag tyckte det var dags för en han ser ut som en ruffs tuffs i håret hehe :P  så han ska klippa sig i morgon :)
sen försöker danne massera min onda rygg... jag kan bli galen på denna jävla rygg i bland jag har så ont o värre lär det bli efter i kväll....sen har jag ont i fötterna .... tror ja måste köpa nya jobbarskor till jobbet mina är nog ganska slut.!!

ja ne oj vad jag babblar på nu måste jag göra mig klar för att åka o jobba jag jobbar 14-21 i kväll fast jag har 0% sug till o jobba i dag pga min rygg men men jag får bita i hopp.. 
ha det så bra o kram på er alla :)