är i dag 122 dagar kvar tills vårat lilla ♥ är här o vi länktar såååååååå......
hon lever loppan i magen min. sparkas o rullar runt för fullt. kan tro att man har ett fotbollsproffs i magen min el i min familj en vm mästare i dragkamp ;)

har i dag varit hos tandläkaren och blev då bedövad på dedrekäken på vänster sida och överkäken höger sida., så dom lagade mina 2 hål sen var jag bedövad i ca 8 tim så så kul var det..!?¤"
efter det åkte vi o älsade på mammi o fick lite god mat el ja jag fick i stort sätt mixa min mat o bara svälja för jag hade annars tuggat sönder mina kinder o sen så kändes det som jag skulle svälja min tunga...Nice ... NOT..

sen åkte vi förbi jysk på vägen hem för att köpa in lite badrums artiklar till nya badrummen typ tvål pump,bad sätt,osv...
får se om dom b lir klara med första badrummet denna vecka som DOM låvat men det tvivlar jag på faktiskt.... men håll tummarna för oss nu är ni snälla....
tycker personligen att dom jobbar i slowmo...................................... men men den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge... kom i håg det... ;)

ja nee nu ska jag nog kolla klart på fotbollen sverige-holland om ja orkar dvs för det går dåligt för sverige... kanske ska lägga mig i ett varmt bad ist?!?!?

kram på er alla
<3<3